Lidt om Cat2Be

UNDER OPDATERING... 

DK Cat2Be er et lille FiFe-registreret stueopdræt af den dejlige katterace RAGDOLL, vi er beliggende lidt syd for Køge, i byen Herfølge på sjælland. Vi har haft katte stort set hele mit liv, kattene er vores kæledyr og de lever sammen med familien i hele huset. Killingerne vokser op sammen med familien og med hunde. Vi har en forventning om at få 2-3 kuld killinger om året, Vi lægger stor vægt på kattenes sundhed, deres rolige temperament, og sidst men ikke mindst at opdrætte sunde, raske og racetypiske ragdolls.

FORSIKRING

Vores katte er forsikret igennem Agria forsikring, både kastrat og de fertile katte. Jeg har en alm.sygeforsikring på min kastrat og en avls forsikring på de fertile katte, så vores killinger er dermed forsikret med "Skjulte Fejl Forsikring", da kattemor har Agria Avl omfattes hendes killinger af Agria Skjulte Fejl forsikring. Man kan læse mere om det ved at klikke på link her.

Sundhed

Jeg lægger stor vægt på sundhed hos mine dyr, og bliver jeg bevist om en fejl hos en af mine fertile katte, bliver de lukket. Lukket ville sige at man neutralisere dem, uden at bruge dem i avlen. Min første avlspige viste sig at have en "fejl", hun er skeløjet, men det kunne man ikke se, da hun var lille. Jeg fik hendes øjne øjenlyst den 14.Juni.2013 på Husum Dyreklinik og undersøgelsen viste klart at Yuliane er skeløjet. Derfor blev hun lukket uden at få killinger. Undersøgelse viste at der ikke var mere galt med hendes øjne. :-) 

Alle mine katte kommer udelukkende fra katte, som er genetisk testet negativ for HCM (Hypertrofisk Cardiomyapati) og PKD (Polycystic Kidney Disease). Det er sygdomme som man indimellem ser hos ragdollen. Kliniske symptomer på HCM kan ses her

DIPLOM

Jeg har bestået Felis Danicas Diplomopdrætteruddannelse og kan kalde mig Felis Danica Diplomopdrættere. Ville du vide hvad det vil side at være Felis Danica Diplomopdrætter kan du kigge på følgende link.

 

KLUBBER:

Jeg er medlem af ragdollklubben.dk og Racekatten.dk :-)